Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený tuňák se zeleninou

fotka Smažený tuňák se zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Smažený tuňák se zeleninou :

200 g mrkve  | 1 cibule  | 170 g mladých kukuřičných klásků  | 2 lžíce oleje  | 175 g zelených fazolek  | 450 g čerstvého tuńáka  | 2 lžíce rybí omáčky  | 1 lžíce třtinového cukru  |  jemně nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče  | 2 lžíce sherry  | 1 lžička škrobové moučky

Postup přípravy receptu Smažený tuňák se zeleninou :

Mrkve pokrájíme na tenké tyčinky, cibuli na kousky a kukuřičné klásky podélně překrojíme. Ve velké pánvi nebo woku rozehřejeme olej. Přidáme cibuli, mrkev, zelené fazolky a mladé kukuřice a 5 minut je za stálého míchání smažíme. Tuňáka pokrájíme na tenké plátky. Přidáme je do pánve a na prudším plameni smažíme 2-3 minuty. V misce smícháme rybí omáčku, cukr, pomerančovou kůru a šťávu, sherry a škrob. Směsí přelijeme tuňáka a zeleninu a povaříme 2 minuty, nebo dokud omáčka nezhoustne. Hotový pokrm podáváme s rýží nebo nudlemi.


Fotky receptu Smažený tuňák se zeleninou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený tuňák se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !