Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sosati – grilované maso na jehle

fotka Sosati – grilované maso na jehle
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Sosati – grilované maso na jehle:

1 kg skopového masa nebo vepřového  | 4 snítky tymiánu  | 3 lžíce majoránky  | půl lžičky hrubě drceného pepře  | 2 bobkové listy  | půl litru mléka  | 2 dl octa  |  sůl  | 200 g slaniny

Postup přípravy receptu Sosati – grilované maso na jehle:

Kousky masa naložíme na 2-3 hodiny do směsi koření, mléka, octa a soli. Pak vyjmeme, necháme okapat, napícháme na jehlu proloženě s kousky slaniny a opékáme na grilu či nad dřevěným uhlím. Jihoafrické jídlo se podává s mísou salátu z čerstvé zeleniny.


Fotky receptu Sosati – grilované maso na jehle:

Sosati – grilované maso na jehle
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Sosati – grilované maso na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles