Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagetovo-špenátová bábovka

fotka Špagetovo-špenátová bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špagetovo-špenátová bábovka:

450 g mraženého listového špenátu nebo špenátového protlaku  | 360 g špaget  | 100 g tvrdého sýru  | 5 vajec  | 2 cibule  | 50 g sádla nebo oleje  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 stroužky česneku  |  mletý pepř  |  sůl  |  tuk na vymazání a strouhanku na vysypání formy

Postup přípravy receptu Špagetovo-špenátová bábovka:

Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle nebo oleji, zaprášíme moukou a připravíme cibulovou jíšku. přidáme špenát, povaříme ho do zhoustnutí, osolíme, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem. Šuvaříme v osolené vodě ,,al dente´´ (tvrdší na skus), scedíme je promíchámese špenátem, vejci a nastrouhanám sýrem a směsí naplníme vymazanou a vysypanou formu na bábovku. Vložíme ji do středně vyhřáté trouby a pečeme cca 30 minut. Podáváme jako samostatné jídlo se zeleninovým salátem nebo jako netradiční přílohu k masu.


Fotky receptu Špagetovo-špenátová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagetovo-špenátová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !