Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety se sýrem Lučina

fotka Špagety se sýrem Lučina
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Špagety se sýrem Lučina:

350 g špaget  | 3 lžíce olivového olej  | 3 lžíce máslo  | 125 g mandlí sekaných nebo mletých  | 125 g lučiny  | špetka nastrouhaného muškátového oříšku  | 200 g smetany nebo bílého jogurtu  | 125 ml horkého kuřecího vývaru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Špagety se sýrem Lučina:

1. Ve větším hrnci s osolenou vodou a s 1 lžící oleje uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké.

2. Těstoviny scedíme vložíme do mísy a promícháme s máslem a s nadrobno nakrájenou petrželkou.

3. V menším hrnci mícháme na mírném ohni mleté nebo na kousky nakrájené mandle, lučinu, nastrouhaný muškátový oříšek a zakysanou smentanu nebo jogurt dokud nevznikne hustá hmota.
Přidáme do ní zbývající olej postupně horký kuřecí vývar podle chuti osolíme, opepříme a promícháme.

4. Vememe si mísu se špagetami a přelijeme je omáčkou. Podáváme je v míse nebo na talíři ozdobené snítkou petrželky.



Fotky receptu Špagety se sýrem Lučina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety se sýrem Lučina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !