Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 85 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Španělské ptáčky bez balení:
60 dkg hovězího masa
| 15 dkg gothaje
| 1 ks větší cibule
| 2 ks kyselé okurky
| 2 ks vařené vajíčka
| 1 lžíce hořčice
| 1 špetku drceného kmínu
| 2 lžíce hladké mouky
| 5 lžic oleje Bertolli Classico
| 1/2 l vody nedo vývaru
| 2 špetky pepře
| 1 lžička sladké papriky
Postup přípravy receptu Španělské ptáčky bez balení:
Na oleji zpěníme cibuli, na kterou přidáme maso nakrájené na kostky. Po opečení osolíme, nastrouháme okurky, přidáme kmín a hořčici a uzavřeme v papiňáku a vaříme tak 20 minut. Po otevření zasypeme sladkou paprikou, pepřem a zalijeme vodou nebo vývarem. Na pánvičce opečeme salám nakrájený na kostičky, přídáme mouku a mírně osmahnem a přidáme do omáčky. Bude-li málo hustá, přidáme mouku rozdělanou ve studené vodě. Vařená vajíčka můžeme dát do omáčky hned nebo až na talíři. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.
Fotky receptu Španělské ptáčky bez balení:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!