Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Španělský tvarohový koláč

fotka Španělský tvarohový koláč
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Španělský tvarohový koláč:

240 g hladké mouky  | 120 g másla  |  špetka soli  |  voda  | 3 vejce  | 120 g moučkového cukru  | 500 g měkkého tvarohu  | 1 lžíce kandovaného ovoce  | 2 lžíce rozinek  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Španělský tvarohový koláč:

Mouku a sůl prosejeme na vál, přidáme máslo nakrájené na malé kousky a promneme je konečky prstů. Přidáme vodu a rychle zpracujeme v těsto. Necháme je půl hodiny odležet, pak je rozválíme v kolo, vložíme do koláčové formy, přitiskneme ke dnu a stěnám a naplníme nádivkou. Koláč pečeme 10 minut v horké troubě, dopečeme při nižší teplotě. Upečený koláč necháme vychladnout v otevřené troubě.
Příprava náplně: Tvaroh rozetřeme s cukrem, žloutky a vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, drobně nakrájené kandované ovoce a nakonec tuhý sníh z bílků.


Fotky receptu Španělský tvarohový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Španělský tvarohový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !