Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátovo sýrová polévka

fotka Špenátovo sýrová polévka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špenátovo sýrová polévka:

800 g taveného sýra  |  máslo  | 600 g čerstvého špenátu nebo mraženého  | 80 g hladké mouky  |  drůbeží vývar  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  |  česnek  |  oregáno  |  bazalka  |  muškátový květ  |  bílé pečivo nakrájíme na kostičky

Postup přípravy receptu Špenátovo sýrová polévka:

Na másle orestujeme hladkou mouku, zalijeme drůbežím vývarem, osolíme, přidáme muškátový květ, tavený sýr a zastálého míchání zavaříme. Na mírném ohni povaříme alespon 20 minut, přidáme sekaný nebo mražený špenát a dochutíme kořením. Jakmile je špenátovo sýrová polévka povařená, podáváme spolu s kostičkami housky, které jsme v troubě osmažili doměkka.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Špenátovo sýrová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátovo sýrová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda