Brambory oloupejte, omyjte je a nakrájejte na kousky. V míse je promíchejte se solí a nasekanou cibulí.
Na pánvi rozpalte trošku oleje a osmahněte na něm bramborovou směs asi 15 až 20 minut.
Vejce ve větší míse lehce prošlehejte - tajemství úspěchu tortilly je v neúplném prošlehání vajec. Pak k nim přidejte osmahnuté brambory, promíchejte a nechejte 5 minut odpočívat.
Na malé pánvičce rozehřejte trošku oleje a vlijte na něj připravenou směs. Nechejte osmahnout z jedné strany a pak pomocí talíře otočte. Pak otočte ještě dvakrát, aby se tortilla propekla z obou stran.
Vyjměte z pánvičky a podávejte.
Fotky receptu Špenělská tortilla :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!