Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špíz jahodový balzám

fotka Špíz jahodový balzám
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Špíz jahodový balzám:

180 g mascarpone  | 2 lžíce cukru moučka  | 2 lžičky strouhané kůry z pomeranče (bio či jiného chemicky neošetřeného)  | 100 g přírodního cukru  | 85 ml balzamikového octa  | 32 jahod  |  olivový olej na zakapání

Postup přípravy receptu Špíz jahodový balzám:

Smíchejte 180 g mascarpone, 2 lžíce cukru moučka a 2 lžičky strouhané kůry z pomeranče (bio či jiného chemicky neošetřeného). 100 g přírodního cukru, 85 ml balzamikového octa a 2 lžíce vody (můžete přidat trochu pomerančové kůry) zahřejte na nízkém plameni a vařte 2 minuty. Dejte zchladnout. 32 jahod, omytých, bez stopky, napíchejte na osm špejlí. Potřete octem. Pokapejte olivovým olejem. Opékejte minutu dvě, doměkka. Jezte se zbylým octem a mascarpone.


Fotky receptu Špíz jahodový balzám:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz jahodový balzám
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles