350 g krůtích prsou
| 2 kyselejší jablka
| 12 plátků anglické slaniny
| 1 větší cibule
| 100 g sušených švestek
| 1 lžička grilovacího koření
| 2 lžice oleje
Postup přípravy receptu Špíz s podzimním ovocem:
Z masa nakrájíme 1 cm vysoké plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a rozkrájíme na širší pruhy. Každé jablko rozkrojíme na šest dílků a vykrojíme jádřince. Dílky jablek zabalíme do anglické slainy. Oloupanou cibuli rozkrájíme na dvanáct dílků. Na pruhy masa rozložíme dvě až tři švestky a zarolujeme je. Na jehly navlékáme rolky krůtího masa, jablka ve slanině a dílky cibule. Koření rozmícháme v oleji a špízy potřeme. Rozložíme na mřížku pod kterou položíme plech a pečícím papírem. Grilujeme za potírání ochuceným olejem doměkka.
Fotky receptu Špíz s podzimním ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!