Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špízy s pikantní omáčkou

fotka Špízy s pikantní omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špízy s pikantní omáčkou:

600 g vepřové kýty  | 6-8 žampionů  | 4 rajčata  | 1 zelená paprika  | 8 malých koktejlových párků  | 8 plátků anglické slaniny  | 1 cibule  | 3 lžíce oleje na potření špízů  |  sůl  | 1 stroužek česneku  |  pepř  |  paprika  |  worcesterská omáčka  | 3 lžíce oleje na pečení  | 1/2 hrnku kečupu  | 2 lžíce nadrobno nakrájené pažitky  | 4 lžíce vody

Postup přípravy receptu Špízy s pikantní omáčkou:

Maso nakrájíme na menší kousky, žampiony oloupeme a nakrájíme. Rovněž nakrájíme rajčata, papriku, párky, slaninu a na kolečka cibuli. Vše střídavě napichujeme na grilovací jehli nebo špejle. Špízy osolíme, olej smícháme s prolisovaným česnekem, pepřem, paprikou a worcesterskou omáčkou. Touto zálivkou špízy potřeme a na rozehřátém oleji je po všech stranách opečeme. Kečup smícháme s pažitkou a až je maso měkké, špízy přelijeme, podlijeme vodou a ještě krátce prohřejeme.


Fotky receptu Špízy s pikantní omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy s pikantní omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !