Vložil: | radio11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 42 |
|
|
Použité suroviny receptu Špízy z králíka, slaniny, kapie a pórku:
2 pórky
| 400 g králičích filetů
| 200 g angl. slaniny /plátky/
| 2 zelené kapie
| marináda
| 2 bílé jogurty
| 1 lžička worchestru
| 2 lžíce oleje
| 4 str. česneku
| 1/2 dl bílého vína
| sůl a pepř
| rozmarýn
Postup přípravy receptu Špízy z králíka, slaniny, kapie a pórku:
Smícháme jogurt, víno, prolisovaný česnek, rozmarýn, worchester a olej. Osolíme a opepříme. Králičí filety nakrájíme na špalíčky, vložíme do marinády a necháme do druhého dne rozležet. Potom je vyjmeme a osušíme ubrouskem.
Pórek nakrájíme na špalíčky. Papriku nakrájíme na čtverce.
Na špejle střídavě, do vypotřebování surovin, napichujeme pórek, stočené plátky slaniny, papriku a králičí filety. Upečeme na rozpáleném oleji dorůžova.
Fotky receptu Špízy z králíka, slaniny, kapie a pórku:
Fotky vložil: Dadulina,Natural,alenab,Nalsigatra