asi 750 g tresky
| 2 lžíce oleje
| 2 citrony
| špetka soli
| 1/4 lžičky mletého bobkového listu
| 1 lžíce sójové omáčky
| 100 g sterilovaných žampionů
| 100 g plněných oliv
| na potření alobalu olej
Postup přípravy receptu Špízy z tresky:
Tresku nakrájíme na kostky o hraně asi 3 cm, pokapeme olejem, šťávou z citronu, osolíme, okořeníme bobkovým listem a zakapeme sójovou omáčkou. Promícháme a necháme asi 30 minut marinovat. Potom kousky tresky napichujeme na špízové jehly nebo špejle střídavě s plněnými olivami a žampiony. Položíme na alobal potřený olejem a grilujeme za občasného otáčení a přelévání zbylou marinádou.
Fotky receptu Špízy z tresky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!