Použité suroviny receptu Špízy ze sladkovodních ryb:
100 g kapra
| 100 g pstruha
| 100 g candáta
| 100 g úhoře
| 4 sterilované cibulky
| 4 malá rajčata
| 4 sterilované žampiony
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1-2 lžíce oleje
| na potření alobalu olej
| na podávání citron
Postup přípravy receptu Špízy ze sladkovodních ryb:
Jednotlivé druhy rybího masa bez kostí a kůže nakrájíme na menší kousky a napichujeme je střídavě se sterilovanými cibulkami, plátky žampionů a rajčat na špizové jehly nebo špejle. Osolíme, opepříme, pokapeme olejem a položíme na čtverec alobalu potřeným olejem. Špízy dáme na spodní rošt rozehřátého grilu a za občasného obracení grilujeme ze všech stran.
Fotky receptu Špízy ze sladkovodních ryb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!