Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí bifteky

fotka Srnčí bifteky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Srnčí bifteky:

600 g srnčí kýta  | 1 lžíce hladká mouka  |  sůl, pepř  |  worcesterská omáčka  |  olej na smažení  | 4 ks vejce

Postup přípravy receptu Srnčí bifteky:

Omyté, osušené srnčí maso nakrájíme na silnější plátky, jemně je naklepeme, po okrajím nařízneme, osolíme, opepříme a po jedné straně pomoučíme. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany 4 minuty a odložíme je na teplý talíř.



Výpek trochu zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme trochou vývaru z bujónové kostky, přidáme několik kapek worcesterské omáčky a povaříme, Srnčí bifteky rozdělíme na talíře, polijeme šťávou, na každý položíme volské oko a obložíme čerstvou zeleninou.



Srnčí bifteky podáváme s hranolky.


Fotky receptu Srnčí bifteky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí bifteky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles