Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Srnčí játra:
600 g srnčích jater
| 50 g slaniny
| 2-3 stroužky česneku
| cibule
| 80-100 g sádla
| 2 lžíce hladké mouky
| 1-2 lžíce červeného vína
| sůl
| mléko
Postup přípravy receptu Srnčí játra:
Játra položíme na 1/2 - 1 hod. do mléka. Pak je vyjmeme, opláchneme a protáhneme slaninou. Potřeme česnekem. Dáme je dusit na růžovou cibulku. Měkká játra vyjmeme a šťávu zahustíme moukou, přidáme i víno. Osolíme a necháme přejít varem.
Fotky receptu Srnčí játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!