8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a rýží

fotka Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 52

Použité suroviny receptu Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a rýží:

60 g másla  | 1 kg srnčí kýty  | 2 dl rozpustné kávy  | 1 sklenice červeného vína  | 1,5 dl pomerančové šťávy  | 3 lžíce hl. mouky  | 20 g jahodové marmelády  | 1/2 l vývaru /vody/  |  sůl a pepř  | 4 jalovce  |  pomeranč  |  šlehačka  | 500 g rýže  |  oliv. olej

Postup přípravy receptu Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a rýží:

Rozehřejeme si máslo, do kterého nalijeme červené víno, pomerančovou šťávu a kávu. Vše promícháme, přidáme jalovec, povaříme asi patnáct minut, pak přidáme vývar a marmeládu. Necháme přejít varem a zahustíme moukou.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okořeníme solí a pepřem a osmažíme na olivovém oleji z obou stran. Před servírováním vložíme na talíř plátky, které přelijeme omáčkou a ozdobíme měsíčkem pomeranče
s kopečkem šlehačky. Nakonec servírujeme rýži.


Fotky receptu Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí kýta na víně s pomeranči, kávou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !