Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu

fotka Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu:

700 g srnčí kýty  | 150 g kořenové zeleniny  | 2 dl červeného vína  | 50 g cibule  | 2 lžičky koření na divočinu  |  sůl a olej  |  jíška, vývar

Postup přípravy receptu Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu:

Cibuli jemně nakrájíme. Celer, mrkev a petržel nastrouháme najemno. Maso nakrájíme na kostky.
Na oleji necháme zrůžovět cibulku, vložíme maso a orestujeme. Potom přisypeme nastrouhanou kořenovou zeleninu a ještě asi 2 minuty opékáme. Směs zasypeme kořenícím přípravkem na zvěřinu, osolíme a podlijeme vínem a vývarem. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou doměkka. Podle potřeby můžeme omáčku zahustit jíškou.



Fotky receptu Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu:

Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Srnčí kýta na zelenině a červeném vínu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !