Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí maso po zámecku

fotka Srnčí maso po zámecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Srnčí maso po zámecku:

1 kg srnčí kýty  | 1 lžička kořenící směsi na divočinu  | 2 lžíce rozpuštěného másla  | 100 g slaniny  | 1 cibule  | 1 sklenka červeného vína  | 1 citron  | dle chuti: sůl a pepř  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Srnčí maso po zámecku:

Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Naklepeme je a rozkrájíme na špalíčky. Posypeme divokým kořením, lehce osolíme, opepříme a pokapeme citronem a rozpuštěným máslem. Maso zakryjeme a necháme alespoň 3 hodiny odležet.
Před přípravou rozškvaříme kostičky slaniny, vmícháme pokrájenou cibuli a maso. Mírně pokapeme olejem a za stálého míchání osmahneme. Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a přikryté dusíme. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, kostičky mrkve a celeru, spařené rozinky. Vypečenou šťávu podle potřeby zředíme, ale nemixujeme ani nezahušťujeme.


Fotky receptu Srnčí maso po zámecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí maso po zámecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !