Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Srnčí maso se sladkou omáčkou

fotka Srnčí maso se sladkou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou:

1 kg srnčího masa  |  olej na smažení  | 1 sklednice broskvového kompotu (cca 150 ml šťávy)  | 1 velká cibule  | 2 jablka  | špetka soli  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce medu

Postup přípravy receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou:

Maso pečlivě omyjeme, nakrájíme na kostky. Cibuli jemně nakrájíme a orestujeme na rozehřátém tuku. Po chvilce přidáme kostky masa a opečeme je ze všech stran, poté podlijeme bílým vínem a broskvovou šťávou. Přikryjeme poklicí a dusíme asi hodinu, aby bylo maso dostatečně měkké.

Jablka oloupeme, vyřízneme z nich jádřince a nakrájíme je na plátky. Plátky jablek opečeme na másle, polijeme trochou medu, necháme zkaramelizovat a odstraníme ze zdroje tepla. Do masa chvíli před dodušením dáme kousky broskví a podle chuti dosolíme. Hotové maso s broskvemi podáváme s opékanými bramborami a doplňené opečenými sladkými jablky.



Fotky receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !