Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí na špejli

fotka Srnčí na špejli
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí na špejli:

1,2 kg srnčí kýty  | 100 g másla  | 100 g slaniny  | 3 cibule  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Srnčí na špejli:

Z očištěné zvěřiny nakrájíme kostky 4 x 4 cm, cibuli a slaninu nakrájíme na plátky.
Na špejli střídavě napichujeme slaninu, zvěřinu, cibuli, slaninu, zvěřinu, cibuli atd., vždy asi 5 - 6 kousků zvěřiny na 1 špejli.
Potom osolíme, opepříme, dáme na pánvičku s rozpáleným omastkem zprudka orestovat.
Nepatrně podlijeme horkou vodou a krátce podusíme doměkka.


Fotky receptu Srnčí na špejli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí na špejli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !