Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí na špejli

fotka Srnčí na špejli
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí na špejli:

1,2 kg srnčí kýty  | 100 g másla  | 100 g slaniny  | 3 cibule  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Srnčí na špejli:

Z očištěné zvěřiny nakrájíme kostky 4 x 4 cm, cibuli a slaninu nakrájíme na plátky.
Na špejli střídavě napichujeme slaninu, zvěřinu, cibuli, slaninu, zvěřinu, cibuli atd., vždy asi 5 - 6 kousků zvěřiny na 1 špejli.
Potom osolíme, opepříme, dáme na pánvičku s rozpáleným omastkem zprudka orestovat.
Nepatrně podlijeme horkou vodou a krátce podusíme doměkka.


Fotky receptu Srnčí na špejli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí na špejli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !