Vložil: | admin |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Srnčí řízek na víně:
60 dkg srnčí kýty
| sádlo na osmažení
| 1 velká cibule
| sůl, pepř
| hladká mouka
| 1 dcl červeného vína
| kousek másla
Postup přípravy receptu Srnčí řízek na víně:
Za srnčí kýty nakrájíme řízky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.Na rozpáleném sádle je pečeme po každé straně asi 5 minut.Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou nebo vývarem a necháme s masem ještě podusit. Nakonec přidáme červené víno a máslo. Hotové sypeme drobně krájenou cibulkou.
Fotky receptu Srnčí řízek na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!