Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Staročeská hradecká jehla

fotka Staročeská hradecká jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Staročeská hradecká jehla:

600 g vepřová játra  | 3 lžíce tuk  | 8 sušené švestky  | 8 plátků slanina  | špetka sůl a pepř  | špetka zázvor  | 1 lžíce máslo

Postup přípravy receptu Staročeská hradecká jehla:

Vepřová játra nakrájíme na plátky. Plátky napichujeme na jehlu střídavě s odpeckovanými švestkami zabalenými do tenkých plátků slaniny. Osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Nakonec přidáme máslo, zakryjeme pokličkou a na jehle (špejli) napíchaná játra i se švestkami mírně podusíme. Podáváme např. s chlebem nebo rýží.


Fotky receptu Staročeská hradecká jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská hradecká jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !