Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Staročeské ragú z rybích filet:
600 g rybích filet
| 3 stroužky česneku
| 2 rajčata
| rajčatový protlak
| cibule
| mrkev
| 1/2 petržele
| 400g brambor
| maggi harmonie chuti
| bazalka, oregano, chilli, pepř, bobkový list
| olej
| citronová šťáva
| sůl
Postup přípravy receptu Staročeské ragú z rybích filet:
Filety pokapeme citrónovou šťávou, posypeme bazalkou, osolíme a necháme chvíli uležet. Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a kostičky kořenové zeleniny, poté přidáme kostičky brambor, kostičky papriky, měsíčky rajčat, oregáno, MAGGI Harmonii Chuti s bylinkami a špetku soli. Chvíli restujeme.
Ryby dáme na dno pekáče, přidáme zeleninovou směs. Na pánvi rychle orestujeme česnek nakrájený na plátky, přidáme protlak, vodu, pepř a chilli. Směs přidáme do pekáče a na povrch naklademe bobkový list. Pečeme v troubě 15 - 20 minut.
Fotky receptu Staročeské ragú z rybích filet:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!