Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šťavnatý třešňový koláč

fotka Šťavnatý třešňový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šťavnatý třešňový koláč:

1 kg třešní  | 150 g másla  | 190 g strouhanky  | 150 g cukru  | 4 vejce  | 100 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | 2 lžíce nastrouhané citronové kůry  | 1 lžíce práškového cukru

Postup přípravy receptu Šťavnatý třešňový koláč:

Omyté a okapané třešně musíme nejprve vypeckovat a pak je smícháme se 70 g strouhanky. Troubu zahřejeme na 180 °C. Máslo a cukr vyšleháme ručním mixérem dohladka, přidáme vejce, polohrubou mouku rozmíchanou s práškem do pečiva, vanilkovým cukrem, zbytkem strouhanky a nastrouhanou citronovou kůrou a vše opět důkladně promísíme. Polovinu těsta vlijeme do předem vymazané a strouhankou vysypané formy o průměru 26 cm. Na koláč pak vysypeme třešně a zalijeme druhou polovinou těsta. Dáme do trouby a pečeme asi 60-70 minut. Po upečení necháme koláč vychladnout a posypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Šťavnatý třešňový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnatý třešňový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !