Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 140 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Sterilovaná pikantní pasta na pizzu:
2 kg rajčat
| 10 stroužků česneku
| 2 velké cibule
| 3 oloupaná kyselá jablka
| 1/4 l octa
| 1 feferonka
| sůl
| pikantní hořčice
| koření:skořice, nové koření, hřebíček, pálivá i sladká paprika
| 150 g cukru
Postup přípravy receptu Sterilovaná pikantní pasta na pizzu:
Vše pokrájíme a vaříme 1 hodinu, musíme míchat. Po uvaření vše rozmixujeme a dochutíme: 150 g cukru, 1 lžičkou skořice, 1 lžící soli, 1/2 lžičkou tlučeného hřebíčku a nového koření, 1 lžičkou sladké papriky, 1/2 lžičkou pálivé papriky, 1 lžíci pikantní hořčice. Vaříme ještě 1/2 hodiny, plníme do skleniček a 10 minut při 80% sterilujeme. Pastu je možné používat také pro dochucení různých omáček.
Fotky receptu Sterilovaná pikantní pasta na pizzu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!