Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štika pečená na másle

fotka Štika pečená na másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Štika pečená na másle:

800 g masa ze štiky  | 4 lžíce rostlinného tuku  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 1/2 kg brambor  | dle chuti: kmín  | dle chuti: petrželku

Postup přípravy receptu Štika pečená na másle:

Štiku rozdělíme na čtyři porce a po obou stranách osolíme. V hlubší pánvi rozpálíme rostlinný tuk a maso na něm zvolna opékáme, přibližně 10 minut po každé straně. Podle potřeby můžeme zastříknou troškou teplé vody.
Brambory omyjeme, oloupeme nebo oškrábeme a dáme do hrnce. Zalijeme vroucí vodou jen tak, aby byly potopeny, osolíme a přidáme špetku kmínu a snítku petrželky. Brambory vaříme zhruba 30 minut. Uvařené brambory scedíme a necháme zakryté asi 5 minut stát. Petrželku opláchneme, osušíme a usekáme.
Opečenou štiku rozdělíme na nahřáté talíře, přidáme vařené brambory a hustě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe se zeleninovou oblohou či salátem.


Fotky receptu Štika pečená na másle:

Štika pečená na másle
Štika pečená na másle
Fotky vložil: zanedz 
Hodnocení receptu Štika pečená na másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !