Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štika v houbové omáčce

fotka Štika v houbové omáčce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Štika v houbové omáčce :

800 g štiky  | 1 citrón  | 60 g libovější anglické slaniny  | 1 menší cibule  | 400 g hub (i mražených)  | 200 ml sladké smetany  | dle chuti: bylinková sůl  | dle chuti: zelená petrželka  | dle potřeby: máslo na vymazání zapékací misky

Postup přípravy receptu Štika v houbové omáčce :

Naporcovanou štiku pokapeme citrónovou šťávou a posypeme bylinkovou solí. Vložíme ji do máslem vymazané zapékací misky, obložíme plátky slaniny a posypeme kostičkami cibule. V dobře vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut. Potom přidáme na malé kousky nakrájené houby a dále pečeme. Po dalších 20 minutách zalijeme smetanou a ještě asi 10 minut dopékáme. Potom vyjmeme rybu, do omáčky vmícháme jemně usekanou zelenou petrželku a podáváme. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo rýže.



Fotky receptu Štika v houbové omáčce :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika v houbové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !