Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Středomořské jehněčí

fotka Středomořské jehněčí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Středomořské jehněčí:

12 jehněčích kotlet  | 1 lžíce oleje  | 1 najemno nakrájená cibule  | 2 lžičky drceného česneku  | 2 lžičky chilli  | 1 a 1/2 lžičky drceného kmínu  | 1/3 šálku bílého vína  | 4 oloupaná a nakrájená rajčata  | 1 lžička koriandru

Postup přípravy receptu Středomořské jehněčí:

Ve velké pánvi rozpálíme na středně velkém plameni olej a během 2-3 minut v něm z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a udržujeme teplé. Zmírníme plamem a v pánvi necháme změknout cibulku a česnek. Přisypeme chilli, kmín, přilijeme víno, potom zvýšíme teplotu, a než se víno úplně vyvaří, přidáme rajčata a koriandr. Vaříme je asi 2-3 minuty. Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou a jako přílohu můžeme podávat kuskus nebo rýži.


Fotky receptu Středomořské jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Středomořské jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !