Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená omáčka k rybám

fotka Studená omáčka k rybám
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Studená omáčka k rybám:

1 ks natvrdo uvařeného vejce  | 1 ks papriky  | 3 ks sardelek  | 2 ks sterilované okurky  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžíce hořčice  | dle chuti: citrónová šťáva (ocet)  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Studená omáčka k rybám:


Papriku opečeme nad plamenem či na plotýnce nebo v troubě. Oloupeme ji a odstraníme semena. V hmoždíři jemně utlučeme uvařené vejce, papriku, sardele a po kapkách přidáváme olej. Pak vmícháme rajčatový protlak, nadrobno nakrájené okurky, nasekanou petrželku, hořčici a citrónovou šťávu (ocet). Podáváme v omáčníku.



Fotky receptu Studená omáčka k rybám:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená omáčka k rybám
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !