Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená polévka gaspacho

fotka Studená polévka gaspacho
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Studená polévka gaspacho:

600 g rajčat  | 2 menší cibule  | 1 salátová okurka  | 9 černých oliv  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 dl červeného vína  | stroužek česneku  |  sladká paprika mletá  |  petrželka  |  cukr  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Studená polévka gaspacho:

Rajčata, spařená několik sekund ve vařící vodě oloupeme, nadrobno je nakrájíme, přilijeme víno a směs okořeníme solí, pepřem a osladíme. Do rozetřeného česneku smíchaného s paprikou pomalu přidáváme olej a vše rozmixujeme s rajčaty a vínem. Nakonec do rozmixované směsi přidáme na drobné kousky nakrájenou okurky a naplátkované olivy. Gaspacho se vždy dobře vychladí a na talíři posype petrželkou.


Fotky receptu Studená polévka gaspacho:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená polévka gaspacho
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !