Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stupavská kapustnica

fotka Stupavská kapustnica
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Stupavská kapustnica:

1/2 kg mletého masa  | 1 hrst rýže  |  sůl, pepř  | 1 sáček kysaného zelí  | 1 cibule  |  mletá červená paprika  |  česnek, kmín, zápražka

Postup přípravy receptu Stupavská kapustnica:

Cibuli nakrájíme nadrobno, osmažíme dozlatova, přidáme trochu mleté papriky, přidáme zelí a zalijeme vodou. Zelí doporučuji, trochu překrájet. Přidáme sůl, kmín, česnek uvedeme do varu. Mleté maso dochutíme solí a pepřem, vmícháme syrovou rýži a naděláme z něj kuličky (max 3-4 cm – nabydou!) Ty vhodíme do vařícího se zelí a POMALU vaříme do změknutí zelí a kuliček. Kdyby se polévka vařila zprudka, maso by se rozvařilo, kuličky rozpadly a rýže zůstala tvrdá. Zahustí se zápražkou, povaří, podle chuti dokoření a nakonec se může přidat majoránka. Kysaná smetana taky neuškodí. Pokud máte strach z nedovaření rýže, uvařte polévku tak hodinku dopředu a nechte stát zakryté pokličkou - maso i rýže krásně dojde.


Fotky receptu Stupavská kapustnica:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stupavská kapustnica
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !