Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Šumavská játra :
500 g-600 g jater
| 50 g anglické slaniny
| 1-2 ks cibule
| dle potřeby rajčata
| olej
| dle chuti hřebíček
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Šumavská játra :
Játra protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou a vpíchneme do nich na několika místech hřebíček. Cibuli drobně nakrájíme, zpěníme na oleji. Vložíme játra a osmahneme po všech stranách. Pak játra poklademe plátky slaniny a dusíme doměkka. Nakonec je nakrájíme na plátky, osolíme, poklademe na kolečka nakrájenou cibuli a obložíme rajčaty nakrájená také na kolečka. Šumavská játra na talíři přelijeme vypečenou šťávou. Příloha - brambory, rýže.
Fotky receptu Šumavská játra :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!