40 dkg sumčího masa
| 2 ks silnostěnné papriky
| 2 lžíce mleté červené papriky
| 1 svazeček petržele
| 2 větší cibule
| 1 dl zakysané smetany
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Sumec na paprice:
Na oleji si mírně orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, načež k ní přidáme nadrobno nakrájenou papriku. Obojí ještě chvíli podusíme, zaprášíme mletou paprikou a zalijeme malým množstvím vody. Potom k zelenině přidáme osolené a opepřené rybí maso a 15-20 minut vaříme. Rybu vyjmeme, šťávu okořeníme solí a pepřem, přisypeme čerstvě nasekanou petrželku, zalijeme smetanou a lehce provaříme. Podáváme s těstovinami posypanými strouhaným sýrem.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Sumec na paprice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!