Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Suvlaki kebab

fotka Suvlaki kebab
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Suvlaki kebab:

800 g jehněčí kýty  | 2 cibule  | 20 bobkových listů  | 125 ml olivového oleje  | 75 ml citrónové šťávy  | 2 lžíce nasekaného oregana  | 6 stroužků česneku nakrájených najemno  |  pepř

Postup přípravy receptu Suvlaki kebab:

Jehněčí kýtu nakrájíme na kousky, tuk odstraníme. Smícháme veškeré suroviny na marinádu, přidáme maso a marinujeme nejméně dvě hodiny v chladničce.
Oloupeme cibule, rozřízneme je na polovinu a opatrně rozdělíme na jednotlivé vrstvy. Bobkový list rozlomíme na polovinu. Maso, cibuli a bobkový list napícháme na špízové jehly a špízy grilujeme 10 minut na olejem pořeném roštu. Neustále je obracíme a potíráme.


Fotky receptu Suvlaki kebab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Suvlaki kebab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík