Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sváteční knedlíky v alobalu

fotka Sváteční knedlíky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sváteční knedlíky v alobalu:

5-6 ks housek  | 1/8 l mléka  | 3 ks vejce  | 1 velká cibule  | 12 dkg másla  |  nať petržele nebo pažitka  |  sůl

Postup přípravy receptu Sváteční knedlíky v alobalu:

Cibuli a petržel nakrájíme na drobno a necháme zesklovatět na másle. Vajce rozmícháme v mléce, přidáme sůl a zalijeme tím na kousky nakrájené housky. Přidáme směs - cibuli s máslem - a vše řádne promícháme. Necháme hodinu odstát. Potom vytvoříme asi dvě nebo tři šišky, které zabalíme do alobalu, aby do nich nemohla voda. Vložíme do vroucí vody a povaříme asi hodinu až devadesát minut, podle toho, jak jsou šišky silné. Po vyndání z alobalu ( pozor ať se neopaříte)krájíme knedlíky obvyklým způsobem na kolečka. Měly by být krásně barevné. Jsou vynikající, ale pozor, je to také docela kalorická bomba.



Tip navíc : Toto těsto je též vhodné jako nádivka do holoubat.


Fotky receptu Sváteční knedlíky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sváteční knedlíky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !