Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švýcarská kroupová polévka

fotka Švýcarská kroupová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Švýcarská kroupová polévka:

2 lžíce Rama coulinesse  | 1 cibule  | 5 hrnečků hovězího bujonu  | 1/4 hrnečku krup  | 1 bobkový list  | 1 menší bramboru  | 1 řapíkatý celer  | 1 menší mrkev  | 1/4 hrnečku bílé část pórku  | 1/4 hrnečku hřibů  | 1 lžička oregana  | 1 stroužek prolisovaného česneku  | 1 lžíce pažitky

Postup přípravy receptu Švýcarská kroupová polévka:

Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci Rama Culinesse, přidáme nakrájenou cibuli, dozlatova osmahneme. Přidáme bujón, kroupy a bobkový list. Vaříme pod poklicí asi 30 minut. Vyndáme bob. list.
Na zbytku Ramy Culinesse orestujeme nakrájené brambory asi po dobu 3 minut, přidáme nakrájený celer, mrkev, pórek, česnek a hřiby, osmahneme a dáme do polévky.
Povaříme 30 minut, přidáme oregano a dochutíme solí a pepřem. Ještě pár minut povaříme a podáváme. Posypeme pažitkou.


Fotky receptu Švýcarská kroupová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarská kroupová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !