Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.07. 2025
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Švýcarská kroupová polévka

fotka Švýcarská kroupová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Švýcarská kroupová polévka:

2 lžíce Rama coulinesse  | 1 cibule  | 5 hrnečků hovězího bujonu  | 1/4 hrnečku krup  | 1 bobkový list  | 1 menší bramboru  | 1 řapíkatý celer  | 1 menší mrkev  | 1/4 hrnečku bílé část pórku  | 1/4 hrnečku hřibů  | 1 lžička oregana  | 1 stroužek prolisovaného česneku  | 1 lžíce pažitky

Postup přípravy receptu Švýcarská kroupová polévka:

Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci Rama Culinesse, přidáme nakrájenou cibuli, dozlatova osmahneme. Přidáme bujón, kroupy a bobkový list. Vaříme pod poklicí asi 30 minut. Vyndáme bob. list.
Na zbytku Ramy Culinesse orestujeme nakrájené brambory asi po dobu 3 minut, přidáme nakrájený celer, mrkev, pórek, česnek a hřiby, osmahneme a dáme do polévky.
Povaříme 30 minut, přidáme oregano a dochutíme solí a pepřem. Ještě pár minut povaříme a podáváme. Posypeme pažitkou.


Fotky receptu Švýcarská kroupová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarská kroupová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !