Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Švýcarské ražniči:
200 g šunky v celku
| 100 g Eidamu
| 1 - 2 vejce
| strouhanka nebo čerstvé rohlíky
Postup přípravy receptu Švýcarské ražniči:
Šunku a sýr nakrájíme na přibližně stejně velké kostky a napichujeme je střídavě na jehlu. Obalujeme v rozšlehaných vejcích a nastrouhaném čerstvém pečivu (je chutnější než strouhanka ze suchého pečiva, méně saje tuk). Obalování opakujeme. Smažíme rychle v rozpáleném oleji nebo na sádle, podáváme s bramborem nebo chlebem.
Fotky receptu Švýcarské ražniči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!