Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrová polévka s ryzlinkem

fotka Sýrová polévka s ryzlinkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Sýrová polévka s ryzlinkem:

30 g másla  | 30 g mouky  | 1/8 l bílého vína (nejlépe ryzlink)  | 3/4 l čirého kuřecího vývaru  | 2-3 snítky tamiánu  | 100 g taveného sýra  | 1 plátek toastového chleba  | 1 lžíce oleje  |  sůl  | špetka muškátového oříšku  | trocha kayenského pepře  | 3 lžíce šlehačky  | 1 žloutek  |  pažitka

Postup přípravy receptu Sýrová polévka s ryzlinkem:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji studeným vývarem a vínem, osolíme a necháme asi 20 minut povařit. Snítky tymiánu omyjeme a lístky otrháme. Tavený sýr rozkrájíme na malé kousky, toastový chléb na kostičky. Chlebové kostky osmahneme na oleji dozlatova, na závěr přihodíme tymián a pár kousků sýra. Když se rozteče, vyndáme sýrové krutony do misky. Zbylý sýr přidáme do vroucí polévky, přisolíme, ochutíme muškátovým oříškem a kayenským pepřem. Ve šlehačce rozkvedláme žloutek, vlijeme jej do polévky a již dále nevaříme. Ozdobíme pažitkou a podáváme s krutony.


Fotky receptu Sýrová polévka s ryzlinkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrová polévka s ryzlinkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !