Použité suroviny receptu Tagliatelle s tygřími krevetami a chřestem:
300 g těstovin tagliatelle
| 300 g zeleného chřestu
| 40 g másla
| 300 g holandské omáčky
| 50 g rucoly
| 300 g tygřích krevet
| směs koření na ryby
| 50 g olivového oleje
Postup přípravy receptu Tagliatelle s tygřími krevetami a chřestem:
Příprava:
Tagliatelle uvaříme al dente. Chřest očistíme, nakrájíme na menší špalíčky, orestujeme na másle a smícháme s uvařenými těstovinami. Do základní holandské omáčky vmícháme lístky očištěné a na hrubo pokrájené rucoly. Krevety očistíme, posypeme kořením na ryby
a zprudka orestujeme na oleji. Tagliatelle s chřestem upravíme na talíř, ozdobíme krevetami a doplníme holandskou omáčkou s rucolou.
Fotky receptu Tagliatelle s tygřími krevetami a chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!