1 kg tresky čerstvé
| 60 g cibule
| 80 g rajčat
| 80 g žampionů
| 60 g oleje
| 30 g oliv
| 30 g česneku
| 1,5 dl červeného vína
| bobkový list
| sůl
| pepř
| citron
Postup přípravy receptu Tarragonská treska:
Tresku očistíme pod tekoucí vodou, osolíme a vnitřek potřeme česnekem. Oloupeme cibuli a žampiony, oboje nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Potom přidáme na plátky krájená rajčata, olivy, sůl, koření, zalijeme červeným vínem a dusíme čtvrt hodiny. Tresku opečeme na zbylém oleji, zalijeme směsí zeleniny a dusíme v troubě asi dvacet minut.
Fotky receptu Tarragonská treska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!