Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tatranská živáňská pečeně:
200 g vepřové kýty
| 200 g hovězí svíčkové (nebo roštěné)
| 100 g vepřových jater
| 150 g klobásy
| 100 g slaniny
| 2 cibule
| 100 g kapií
| 2 brambory
| 1 dl červeného vína
| pepř
| červená paprika
| sůl
Postup přípravy receptu Tatranská živáňská pečeně:
Maso nakrájíme na plátky, ochutíme, zalijeme červeným vínem a necháme 4 hodiny odležet. Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly spolu s plátky nakrájené cibule, brambor, kapie a klobásy. Maso a zeleninu dobře přitlačíme k sobě a zabalíme do alobalu. Grilujeme při 240 °C horkým vzduchem v troubě asi 1 hodinu.
Fotky receptu Tatranská živáňská pečeně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!