Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatranské kuřecí maso

fotka Tatranské kuřecí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tatranské kuřecí maso:

1/2kg kuřecího masa(řízky nebo vykoštěná stehna)  | 1 plechovka žampiónů nakrájených  | 1 sterilovaná paprika nakrájená na nudličky  | 4 stroužky česneku  | 1/2 pórku  | dle chuti: sojová omáčka a sůl  | dle chuti: plátky anglické slaniny  | 1 ks sýr niva  | 1 těsto na bramboráčky

Postup přípravy receptu Tatranské kuřecí maso:

Nejdříve si upečeme malé bramboráčky v lívanečníku.Dáme je stranou.Potom orestujeme nakrájené maso na nudličky.Přidáme žampióny,sterilovanou papriku,česnek, pórek,sojovku a trochu osolíme.Směs ještě chvilku restujeme.
Pak vezmeme bramboráčky, na které dáme směs, položíme plátek anglické slaniny,posypeme nastrouhanou nivou a zapečeme v troubě.



Fotky receptu Tatranské kuřecí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatranské kuřecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !