1/2kg kuřecího masa(řízky nebo vykoštěná stehna)
| 1 plechovka žampiónů nakrájených
| 1 sterilovaná paprika nakrájená na nudličky
| 4 stroužky česneku
| 1/2 pórku
| dle chuti: sojová omáčka a sůl
| dle chuti: plátky anglické slaniny
| 1 ks sýr niva
| 1 těsto na bramboráčky
Postup přípravy receptu Tatranské kuřecí maso:
Nejdříve si upečeme malé bramboráčky v lívanečníku.Dáme je stranou.Potom orestujeme nakrájené maso na nudličky.Přidáme žampióny,sterilovanou papriku,česnek, pórek,sojovku a trochu osolíme.Směs ještě chvilku restujeme.
Pak vezmeme bramboráčky, na které dáme směs, položíme plátek anglické slaniny,posypeme nastrouhanou nivou a zapečeme v troubě.
Fotky receptu Tatranské kuřecí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!