Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí játra dušená na cibulce

fotka Telecí játra dušená na cibulce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí játra dušená na cibulce:

700 g jater  | 5 lžic sádla nebo tuku  | 1 cibule  | 1 lžíce hl. mouky na zaprášení jater  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Telecí játra dušená na cibulce:

Játra otřeme vlhkou utěrkou a na krájíme na tenší proužky. Na pánvi usmažíme cibuli do světležluta, přidáme pokrájená játra, opepříme, osmahneme a za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě, až jsou propečená. Zkusíme rozkrojením jednoho kousku zda už jsou hotová přendáme na teplou mísu. Šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, podlijeme asi 4 lžícemi polévky, povaříme a přes játra přelijeme. Solíme je až nakonec na přendání na mísu. Příloha je doporučována rýže, brambor, chléb, housky atd.



Fotky receptu Telecí játra dušená na cibulce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra dušená na cibulce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !