Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí játra na berlínský způsob

fotka Telecí játra na berlínský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí játra na berlínský způsob:

4 plátky telecích jater po 150 g  | 2 cibule  | 2 jablka  | 2 lžíce hladké mouky  | 50 g másla  |  špetka soli  | 2x na špičku nože bílí pepř

Postup přípravy receptu Telecí játra na berlínský způsob:

Plátky jater omyjeme, osušíme, odblaníme a odstraníme tvrdé šlachy. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Oloupaná jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme 8 stejných plátků. Plátky jater obalíme v mouce, přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme trochu zaschnout. Na pánvi rozpustíme půlku másla, opečeme na něm z obou stran jablka a vyndáme z pánve. V tom samém másle osmažíme dokřupava cibulku a dohromady s jablky dáme do tepla. Ve zbylém rosptštěném másle na jíné pánvi opékáme plátky jater z obou stran 3-4 minuty. Po opečení osolíme a opepříme a obložené jablky s cibulí naaranžujeme na vyhřáté míse.


Fotky receptu Telecí játra na berlínský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra na berlínský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !