Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí játra s medem

fotka Telecí játra s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí játra s medem:

4 plátky telecích jater  | trochu mouky na obalení  | 30 g másla  | 30 ml oleje  | 30 ml octa (z červeného vína) 2 lžíce  | 30-45 ml kuřecího vývaru (2-3 lžíce)  | 15 ml čirého medu (1 lžíce)  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Telecí játra s medem:

Plátky jater opepřit a obalit v mouce. Na velké pánvi rozehřát 1 lžíci másla a olej, na kterežto směsi usmažit játra 1-2 min. na každé straně. Přendat na servírovací mísu a udržovat v teple. Na pánev vlijeme ocet, vývar a med a povaříme asi minutu za stálého míchání (rozpustíme tak ty chutné, připečené kousky). Pak přidáme 1 lžíci másla sůl a rozpustíme do šťávy, kterou polijeme játra.



Fotky receptu Telecí játra s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles