Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí nákyp

fotka Telecí nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí nákyp:

600 g telecí kýta nebo plec  | 60 g máslo  | 60 g hladká mouka  | 250 ml mléko  | 4 ks vejce  |  máslo na vymazání  |  strouhanka na vysypání  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Telecí nákyp:

Omyté maso nakrájíme na několik menších kousků a v osolené vodě uvaříme doměkka. Po okapání maso umeleme na masovém strojku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, do ní po částech zašleháme mléko, rozvaříme na hustou kaši a nécháme téměř vychladnout. Pak po jednom vmícháme žloutky, přidáme umleté maso, osolíme a promícháme. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků a vše rozložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče. Ve středně horké troubě pečeme asi 30 minut dozlatova. Telecí nákyp rozkrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Telecí nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles