Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí roláda s uzeným masem

fotka Telecí roláda s uzeným masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí roláda s uzeným masem:

2 vejce  | 600 g telecí plece bez kosti  | 250 g vařeného uzeného masa  |  sladká paprika  |  sůl  |  hořčice  |  pepř  |  olej  |  vývar z masa  | trocha hl. mouky

Postup přípravy receptu Telecí roláda s uzeným masem:

Telecí plec očistíme, omyjeme a osušíme. Rozkrojíme ji na plát, který dobře naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí.

Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme.

Uzené maso nakrájíme na malé špalíčky, vařená vejce rozkrojíme na čtvrtky. Obojí rozložíme na připravený plát a ten pevně stočíme do rolády.

Připravenou roládu převážeme nití, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a na rozpáleném oleji ze všech stran důkladně opečeme.

Pak maso podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Během pečení maso obracíme.

Telecí roládu podáváme nakrájenou na plátky s vařeným bramborem.


Fotky receptu Telecí roláda s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí roláda s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !