Vložil: | Malinqa |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragů, pečený žampion v alobalu s koprovou omáčkou:
1,5kg telecí kýta
| 500g husí játra
| 5g estragon
| 200g olej
| 30g sůl
| 1g pepř bílý
| 300g beschamel
| 1000g žampiony
| 200g smetana
| 100g scherry
| 50g citr. šťáva
| 10g sůl
| 2400g brambory
| 150g máslo
| 540g jogurt bílý
| 2g pepř bílý
| 10g sůl
| 10g cukr krystal
| 75g kopr
| 50g citr. šťáva
Postup přípravy receptu Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragů, pečený žampion v alobalu s koprovou omáčkou:
Telecí steak rozřízneme a naplníme játry a jedním listem čerstvého estragonu. Maso z vrchu osolíme a opepříme a pak pozvolna opékáme.
Žampiónové ragú připravíme z opečený hub , beschamelu Sherry, smetany a ostatních ingrediencích. Je důležité ragú dobře provařit.
Fotky receptu Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragů, pečený žampion v alobalu s koprovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!